No Port, Rat Create!

PORTSUZ RAT OLUŞTURMA



Öncelikle merhaba arkadaslar bugün sizlere portsuz rat nasıl yapılır göstericegim.

Bugün portsuz ratı size anlatıcagım.

Öncelikle https://openvpn.net/community-downloads/Linkinden OpenVPN Windows installer indiriyoruz.

Sonra ise https://portmap.io/ Adresine kayıt oluyoruz (Bildigim kadarıyla temp mail çalısmıyor gerçek ile yapmanız gerekebilir ama yinede deniyebilirsiniz temp mail ile siteye güvenmezseniz yeni mailde açabilirsiniz)

Kayıt olduktan sonra CONFIGURATIONS butonuna tıklayıp Create new CONFIGURATION diyoruz





Create new configuration dedikten sonra Name bölümüne herhangi birsey yazabilirsiniz. Type bölümü OpenVPN olarak kalıcak. Proto. bölümü UDP den TCP olarak degistireceksiniz. Commentede rat için kullanıyorsanız rat veya herhangi birsey yazabilirsiniz.



Bunlar bittikten sonra ise biraz asagı inip 'Create' diyoruz ve sayfanın yukarısındaki MAPPING RULES bölümüne tıklıyoruz ve Açılan sayfada +Create new rule ye tıklıyoruz.



Açılan Create new rule sayfasında sadece 'Port on your pc' bölümüne 1604 yada 4444 yazıyoruz. (ben 4444 kullanıyorum)Allowed ip bos kalıyor sadece port yazıyoruz ve create diyoruz.



This port is already taken. Choose another port or fill Allowed IP field. hatasını alırsanız sayfa kendiliginden yenilendiginde port on your pc ye 4444 veya 1604 yazıyoruz yine ve create diyoruz. (Herkez hata almaz)



Açılan sayfada Config altında verdiginiz isim var ben örnek yaptıgım için firstgfs yaptım random o isme tıklayıp biraz asagıdaki Generate tusuna basıyoruz ve generate tusu yerine download gelicek indirip dosyayı masa üstüne atıyoruz.



simdi sırada OpenVPN var. Setup Dosyasını indirip kuruyoruz. https://openvpn.net/community-downloads/ Biraz asagıda windows için WINDOWS INSTALLER (NSIS) var onun yanındaki butona tıklayıp indirip kuruyoruz.



Masaüstüne OpenVPN GUI Kısayolu gelicek dosya konumu açıyoruz ve gelen konum C:\Program Files\OpenVPN\bin olur o konumu C:\Program Files\OpenVPN yapıyoruz. (bin konumundan çıkıyoruz)ındirdigimiz ve masaüstüne attıgımız .ovpn uzantılı dosyayı config içine atıyoruz ve OpenVPN GUI'yi Açıyoruz




Köseye Bi Monitör ve Kilit gibi bi simge gelicek sag tıklayıp baglan diyoruz.



Geldik rat hazırlamaya. NjRat Golden Edition v0.7d öneririm darkcomet de çalısmaz NanoCore de çalısır ama recover password çalısmadıgı için njrat öneriyorum.Listen Portu Olarak 1604 veya 4444 hangisini kullandıysanız portmap.io da listene alıyoruz. build bölümündee ise duckdns gibi olan dns yerine (njrat da host bölümü olarak gösterir) oraya portmap.io daki mapping rules bölümünde size bi kod verir benimki tcp://ozanclks-42066.portmap.host:34700 => 4444 bu kodun ozanclks-42066.portmap.host Olan bölümünü host a port bölümüne ise 34700 yazıyoruz (listen ve build portları farklı)sizinkiler farklı tabiki benim gibi degil ve serverimizi olusturuyoruz



Ve rat hazır! PC Her Açıldıgında OpenVPN kapalı ve vpn den disconnect olmus gibi gözükecek yeniden baglanıcaksınız ve njrat golden edition virüs olarak görüp silebiliyor pc bu blogta linki bulabilirsiniz njrat ın.

0 Comments

Post a Comment

Post a Comment (0)

Previous Post Next Post

Oyun Hileleri Hack Haber Roblox Hileleri Turk İfsa