Turkey Hacker Group Ranking

Turkey Hacker Group Ranking



HackerHub Olarak Kendi Gözlemlemelerimize Göre Turk Hacker Camiasını Sıralandırdık Umarım Begenirsiniz.

1) TurkGuvenlıgı : Bu Grup 2018'Den Sonra Bazı Nedenlerden Dolayı Dagıldı Ama Bugune Kadar Türkiyenin Belkide Dünyanın Enlerinden Olabilecek Bu Grup Bir Çok İsrail Devlet Ve Haber Sitelerini, İnterpol'ü Hackleyerek Adeta Sanal'a Yargı Dagıtmışlardı Son Olarak O Zamanlarda Kavga Halinde Oldugu Ayyıldız Tim'i Hackleyerek Gövde Gösterisi Yapan Bu Grup Listemizin En Başına Geçti

2) Cyber-Warrior : Türkiyede Hack Piyasasının Bir Zamanlar Kalbi Olan Bu Grubun En Bilgili Kişileri Şuanda Piyasada İcraat Göstermemektedir. Akıncılar Gibi Operasyonel Timlerinin Saldırılarında Genel Olarak Baktıgımızda Brute Force Görebiliriz. Lakin Bazı Üyeleri Yunanistanın Devlet Sitelerinde SQL Açıklar Bulmayı Başarmış Ve Bir Çok Yunan Devlet Kurumlarına Zarar Vermiştir. 

3) TurkHackTeam : 2002'De Kurulan Bu Grup Türkiye Üzerine Yapılan Saldırılara Anonymous Gibi Hacker Gruplarıyla Mücadelede Büyük Rol Oynamıştır. Üyelerine Araştırmalarak Yaparak Detaylı Şekilde Konu Anlatımlarıyla Öne Çıkan TurkHackTeam Türk Hacker Camiasının Bir Vazgeçilmezi Olmuştur 2015 - 2017 Yılları Lakin Yıl Geçtikce Forumlarındaki İcraat Yapan Bir Çok İsim Yavaş Yavaş Uzaklaşmıştır. 2019 Yılında Forum'u Tekrardan Aktif Hale Getirmeye Karar Verip Forumlarının Themalarını Yenilemişlerdir. 2020 Yılında Çin Tarafından Yapıldıgı Sanılan DDoS Saldırılarına Karşılık Vermek Amacıyla DDoS Etkinligi Düzenlemeye Karar Vermiştir.

4) CUTE : Bu Başarılı Ekip Bir Çok Hacker Forumunun Korkulu Rüyası Olmuştur. Kendileri Piyasaya Atılan Çocuk Çolugun Forum Açmaması İçin Adeta Savaşmaktadır. Yaptıkları İcraatlar İle İsmini 2020 Yılında Bile Korkuyla Andıran Bu Grup Forum Yerine Telegram Açmayı Tercih Eden Bu Grup'a Telegramdan Ulaşmak Mümkündür. 

5) Spyhackerz : 2006'Dan Beri Sanalda Bulunan Bu Grup Açtıkları Forumda Çogu Hack Camiası Dedigimiz Piyasada Bulunan Defacer İçin Bir Basamak Olmuştur. Şuanda İcraat Faaliyetlerine Devam Eden Grup Bakıldıgında İlk Kuruluş Zamanlarında Çok Saglam Defacerlere Ev Sahipligi Yapmış Ve Bir Çok Hacker Forumunun Korkulu Rüyası Olmuştur. Kadim Hacker Forumlarından Olan Ajanlar.org'un Adminleri Tarafından İsimtescil'e Geçirildikten Sonra Spyhackerz'in İndex Atması Piyasada Bilgisiz Forumlara Spyhackerz Tarafından Tahammül Edilmeyecegini Göstermiştir.

6) TurkHacks.com : Bu Grup İlk Başlarda Yabancı Sitelere Dönük Siber Saldırılar Düzenlerken Zaman İle Warezm,SEO Gibi Alanlara Atılmış Ve Bu Daldaki İnsanların Kendini Geliştirdigi Bir Forum Haline Dönüşmüştür. Şuanki İcraatlerine Bakarsak Türk Kurumlarındaki Bir Çok Açıgı Gün Yüzüne Çıkartıp Kurum Yetkililerine Bildiriyorlar Ve Bu Türkiyedeki Siber Güvenligi Saglama Açısından Gayet Başarılı Olduklarını Görüyoruz.

7) Ajanlar.org : Bu Ekibin Ana Kadrosu İlk Kuruldugunda Çok Saglamdır. Bir Çok İcraat Yapmış Ve Türkiye'ye Karşı Düzenlenen Siyasi,Ekonomik Saldırılarda Karşı Cevap Niteliginde Bir Çok Saldırıda Bulunmuştur. Bu Saldırıları Ekibin Ana Kadro Üyeleri Dagılmasıyla Giderek Azalmış Ve Şuanda Forumlarında Aktiflik Yok Denilecek Kadar Azalmıştır. Lakin Forum Konu İçerikleri Genel Olarak Etik Ve Yararlıdır.

8) Ayyıldız Tim : Kurucuları Mehmet İshak Telli Cyber Warrior'dan Ayrılarak Ayyıldız Tim'i Kurmayı Amaçlamıştır Kuruluş Sevhalarında CW Deki Bir Çok Üyeden Yardım Almıştır. CW'Deki Yöneticilerden Doktoray İle Kavgası Sonucu CW İle İlişkisi Kesilmiştir. Ayyıldız Tim Listemizin Sonunda Yer Almasının Bir Nedeni Geçmişinin Lekelerle Dolup Taşması Olmuştur.
57.Alay - Terörle Mücadele Gibi Bir Çok Birimlerinin Brute Force Kullanarak Hack Yaptıgının Ortaya Çıkması İle Bir Çok Defacerin Gözünden Düşmüştür. Lakin Aralarında Çok Sağlam İsimlerde Barındırmaktadırlar. Anonymous Türkiyeye Siber Saldırı Düzenlediginde Karşı Saldırılar Düzenlemişlerdir. Ayyıldız Tim Web Hacking'den Daha Fazla Sosyal Medyadaki Gücü İle Piyasadaki Gücünü Sürdürmektedir. Zencimusa Kod İsimli Üyesinin Yaptıgı Amerika Saldırıları Ve Obamanın Ölümü Gibi Yalan Söylenti Çıkartmaları Gibi Büyük İcraatlere İmza Atmıştırlar.

0 Comments

Post a Comment

Post a Comment (0)

Previous Post Next Post

Oyun Hileleri Hack Haber Roblox Hileleri Turk İfsa