En Güvenilir Oyun Hile Siteleri

En Güvenilir Oyun Hile Siteleri


Merhaba sevgili hackerhub takipçileri sizlere piyasadaki en güvenilir sağlam 2 adet oyun hilesi sitesini tanıtacağım.



2020 piyasasında oyun camiasında aksiyon bitmek bilmiyor bir Çok güncelleme geliyor ve bunun dolayısıyla İse bir Çok hilenin Çıkmasınada platform hazırlanmış oluyor bunu fırsat bilen bir Çok coder hileleri facebook,İnstagram gibi sosyal medya platformlarında paylaşıyor tabiki blackhat dediğimiz korsan türü İse bu hileleri trojan,rat,keylogger gibi virüs türleri İle zehirliyor biz shell log konumuzdaki shell paylaşım piyasasında olduğu gibi oyun piyasasının yetkin sitelerini rezil etmek İstemiyoruz kısaca Özet geçersek Çoğunda virüs bulunmakta, blackhat site sahipleri kullanıcılara "hile programının kendisi virüs zaten bilader" gibi küçük yalanlar atarak sosyal mühendislik yolu İle İndirtmeye teşvik edebilecek küçük yalanlar attıkları bilinmekte tabi bizde siz değerli takipçilerimiz İçin güvenilir 2 adet web sitesi paylaşma kararı aldık.

Oyunhacker.COM



Bu site yeni açılmış ve oyun hack piyasasında hızlı gelişim yaşamış bir sitedir sitenin sahibi İse ahmet taşkın İsimli değerli bir coder kardeşimizdir kendisi tarafından yürürlüge girmiş bir web sitesinde kendi İçeriklerini Üretmeye Özen gösterdiğini vurgulamakta türk oyun hileleri piyasasında en İyilerden olmayı hedef koymuş olmaları İse sevindirici hackerhub ekibi olarak kendilerine başarılar dileriz...!


------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

CrackOyunlar.COM



2nci listemizdeki oyun hile sitesi Crackoyunlar.com kendi oyun hilelerini Üreten ve torrent oyunlarınında paylaşıldıgı blog oluşumu olma aşamasında yol kat etmekte olan yeni bir blog tavsiye edilebilir, tabi herşey gibi gelişmesi zaman alacağını düşünüyoruz kendilerine başarılar dileriz.


NOT: Paylaştıgımız sitelerden hiç biri bize ait degildir ve hiç bir reklam geliride taşımamaktadır tamamıyla takipçilerimizi bilgilendirme amaçlı yapılmış ve azda olsa türk oyun hilesi piyasasına yardımcı olma amaçlı paylaşımdır okuduğunuz İçin teşekkürler.

12 Comments

  1. türk sitelerinde bulunan hileler ancak yabancıların hilelerini kullanmayı anlatır. bizim hile bulmamız yapmamız çok basit oyunlarda oluyor.

    ReplyDelete
  2. Very great info can be found on web blog MPO BOLA.

    ReplyDelete
  3. This comment has been removed by the author.

    ReplyDelete
  4. nice information, thank you.
    You can relaxed at my website if you want.
    play hot games with me
    demo slot pragmatic

    ReplyDelete

Post a Comment

Post a Comment

Previous Post Next Post

Oyun Hileleri Hack Haber Roblox Hileleri Turk İfsa