Decode : Best Web Sites

Decode : Best Web Sites


Merhabalar Sevgili Hackerhub Takipçileri Sizlere ("Base64,FOPO,Zeura,PHP,Hex") Gibi Şifreleri Decode Etmenize Yarayacak En İyi 2 Siteden Bahsedeceğim. Manuel Olarakta Bu Şifreler Kırılabiliyor Ancak Biz Sizlere Basit Olan Yoluyla Tek Tıklama İle Decode Edilebileceğiniz Siteleri İlk Önce Göstermek İstedik İlerleyen Zamanlarda Linux Terminal Üzerinden Manuel Base64 Decode Etmeyi Blog Adresimiz  Üzerinden Detaylı Bir Anlatımla Paylaşacağız.

En Basit Base64 Decode

Erenet Üzerinden En Basit Şekilde Base64 Oluşturabilir veya Elinizdeki Base64 Satırını Basitçe Decode Edebilirsiniz Base64 Kodlaması Basit Halinde Olması Gereklidir Detaylı Bir Şifrelemeyse Decode Etmeniz İmkansızlaşır.

En Kaliteli Decoder

Unphp.net Sizler İçin Elinizdeki PHP Şifreleme Türünü Algılar ve Daha Önceki Aratmalarda Eğer Encode Edilmişse Size Encode Hâlini Sunacaktır. Eğer Mevcut Değilsede Aynı Şekilde Site Üzerinde Mevcut Şifrelenme Türünün Encode Sistemi Bulunuyorsa Orjinal Kodlamasını Size Sunacaktır.

En Pratik Decoder

Eğer Elinizdeki Mevcut Scriptler FOPO,Zeura,General PHP,Base64 Tarzı Şifrelemeler İle Şifrelendiyse Site Üzerindeki Şifrelenme Türüne Göre Elinizdeki Şifrelenmiş Satır Komutunu Belirttiğinizde Size Orjinal Kodlamasını Sunacaktır.




0 Comments

Post a Comment

Post a Comment (0)

Previous Post Next Post

Oyun Hileleri Hack Haber Roblox Hileleri Turk İfsa