Snapchat Puan Hilesi | En Güncel Sınırsız Puan Hilesi

Snapchat Puan Hilesi | En Güncel Sınırsız Puan Hilesi


Snapchat kullanıcıları bir çok platform üzerinden kısa yollar ile nasıl puan kasabileceğinin yollarını aramaktaydı. Bizlerde bir çok uygulama da yaptığımız gibi bu uygulamanın da kısa yollu bir hilesini geliştirmeyi başardık. Siz değerli takipçilerimiz için otomatik inovasyon yapıyor ve diğer kullanıcı bot sistemi ile size fazlası ile puan kazanmanın yolunu sunuyoruz.

Snapchat Hilesi Nasıl Kullanılır?


Kullanımı gerçekten basit tek yapmanız gerek SNAPCHAT uygulaması üzerinden hesabınızı hileyi açtığınızda  arka planda açık tutmak olacaktır. Hile sadece android ve ios telefonlarda çalışmaktadır. hesabınızı arka planda açık tutarken AKTIF ET demeniz yeterli olacaktır.

Hile Aktif Olduktan Sonra Olabilecekler


Hesabınız da aktif ettikten sonra puan eğer hâlâ gelmemişse bug'a takılmıştır yani Puan orda gözükmüyordur ancak hile aktif haldedir. Kısa bir süre sonrasında yoğun akıştan dolayı yaşanan bu durum düzelecektir. Hile hâlâ geliştirme aşamasında olduğu için bu tarz küçük sıkıntılar olabiliyor ancak hilenin çalışmasında hiç bir sıkıntı yaşanmamaktadır.

DETAYLI ANLATIM VİDEOSU

( "yakında gelecek" )

Hileyi Nasıl Alabilirim?

Bizlere size vereceğimiz zympers@gmail.com mail adresi üzerinden mail yollayarak ulaşabilirsiniz. Bir miktar ücret karşılığın da size sınırsız elmas sağlayan efsanevi derecedeki hileyi küçük ödeme karşılığında veriyoruz.

0 Comments

Post a Comment

Post a Comment (0)

Previous Post Next Post

Oyun Hileleri Hack Haber Roblox Hileleri Turk İfsa